Boek online je afspraak voor fillers bij Sarasin clinic.


Een afspraak inplannen kan makkelijk en snel online. Het enige wat je hoeft te doen is een datum selecteren die jou het beste past. Ben je nog niet helemaal zeker welke filler voor jou de beste oplossing is? Boek dan een consultatie injectables. Onze arts overloopt dan graag met jou alle mogelijkheden, en zal je eerlijk en transparant advies geven over welke filler een oplossing zou kunnen zijn voor jouw situatie.


De prijzen van de verschillende behandelbare zones kan je hier bekijken.

Hoe verloopt je filler behandeling?Wie een filler behandeling laat uitvoeren bij Sarasin Clinic in Gent doorloopt een goed georganiseerd proces in drie fasen. Met eventuele vragen kan je altijd terecht bij ons medisch secretariaat


Fillers gent


 1. 1
  Een afspraak of consultatie boeken
  Je boekt online een eerste afspraak in en komt op het afgesproken ogenblik naar onze privépraktijk in Gent. Als je weet welke filler behandeling je wenst, wordt die onmiddellijk gezet. Als je nog niet weet welke filler een oplossing kan zijn boek je eerst een consultatie in. Onze arts zal je dan adviseren en kan indien gewenst meteen de behandeling uitvoeren.
 2. 2
  De nazorg:
  Onze service stopt niet nadat het laatste prikje is gezet. De medewerkers van ons medisch secretariaat geven je een pakketje mee met daarin een kleine coldpack, een informatiebundel met nazorgtips en enkele staaltjes van onze eigen lijn verzorgingsproducten.
 3. 3
  Herhaling van je behandeling:
  Het merendeel van onze patiënten kiest op regelmatige basis voor een behandeling met fillers. Afhankelijk van je lichaam en de soort filler zal het effect na enkele maanden vervagen. Dan is een nieuwe behandeling aangewezen.